24 January 2012

Holidayy!!

Happy New Year................

Perhhh lama giler tak update blog...3 bulan tu.....Dah hampir sebulan new year baru la nak update apa la ko ni!
Sepanjang 2011,banyak peristiwa2 yang menarik...banyak juga kejayaan aku kecapi.Tapi disebalik semua ni,ada jugak kenangan pahit...Takpe,semua tu adat resam kehidupan mana ada orang rase senang memanjang!

Eh lupa lakk...Happy chinese new year  to all my belover frenz...especially my BOS..huhuhuu...(bodek)
Sepanjang cuti raya cina ni...Dari start cuti,sampai laa hari ni...Drive..Drive & Drive....Memang penat..Tapi..
Besh...beronok-ronok best yeeee.....

First day aku cuti..aku persi lepak2 ngan ex SMKUR..pergi PD..Perhh lama beb tak pergi PD..banyak perubahan..Nama je duduk area N9...Ha bagi cuci2 mata sikit ngan ragam KAMI Berenam...WatchOUT!!


Aida...SMart tak...huhuh..

Model terhangiTT


Dari kiri..Aida..Farah..Dayah..& fren dayah..



Senyum Dalam Kepanasan!!



Nizam (member slumber aku) & farah kawan dari kocik!!



suci yee muke..hahahah


Ehem..no komen...


Gegiler kami berdua...Pantang jumpe...


On de way kee pulau...Jalan kaki je..sebab air surut time ni..


Tengok dah sampai still jugak nak bergambo...


ni la tempat yeee...pulau ni..macam2 ada..ada batu karang...siput..anak udang..
ketam..perghh..GAYAT sekejap...


seperti biasa..farah memang tak lekang dengan posing!!!ade je idea die..


bila aku dah dapat side bagus..sume nak take picture kat situu....


Model....sape nak...??tak leh2...tak lehh..



Penat bergambo...time for PulanG!


Ha tengokk...dalam FLX pun sempat lagi tuuH



Busan asyik aku yang drive..time tuk jadi penumpang lakkk...perghh..nikmat ye jadi penumpang!!


hahahahhahha..giler aku sudah ketahap klimaks..

  
 Aku rase ni picture paling smart aku take seumur hidup aku....smart an!!!

After tu,kami berenam pergi......


Cerita ni..memang gilerr....sampai ending pun sume penonton kena tipu..sape tak pergi tengok memang rugi sesangat!!!!
Dari start cerita,sampai laaaa ending..
<>><<>GOLAK<>><<>GOLAK<>><<>GOLAK<>><<>

Esok ye pulak...time aku bawak family chill ke shah alam..rumah kak long...ha kat sini lagi best..
Kami pergi....................

I-CITY...nak tengok picture kami!!!!!

Tunggu....



2 comments:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. Terima kasih saifuddin ....kecapi sebelum semuanya berakhir...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...