11 September 2011

SeLamat Hari Raya!!!!

Takbir raya bergema kembali,
Sayu dihati mengimbau kenangan,
Bersalam - salaman duit raya dinanti,
Maaf dipinta Zahir dan batin..




Selamat Hari raya Blogger!!!
Sudah 2 minggu raya baru la dapat update.Bukan apa.buzy bebeno.Raya kali ni mememang best..Cuti seminggu WooOO...dapatlah relax lama2 sikit dekat rumah..Mmm...tu pun kejap je rasanya masa berlalu..tup tup dah seminggu dekat..La ni..dah start kerje..Mang ai..first2 keje hari tu..memang liat sangat nak tinggalkan rumah.pastu,terdengar la pulak lagu2 raya still berkumandang..lagi sedih..rase nak cuti je lagi..Yang paling sedihnya,Aku tak dapat duet raya lagi!!!!wwaaaa..terasa tua diriku!!!!Sebalik suka dah happy tak terkata,terselit rasa terkilan...Cita-cita aku tak sampai..hari tu masa booking kata 'seminggu je bang,compem keluar'katanya!!
Last2!!Tak jadi keluar..sampai la ni!!jengguh tunggu...sampai dah hilang Ke EXCITED an...huhu..(perkataan baru)...hmm.nak buat macamne..dah tak de rezeki aku and family...xpe laa...hmmm.......ahh...Lupekan je laaa....
Entry aku kali ni..aku akan perkenalkan dekat korang suma..My FamilY lovely Eva!!!hihih....taaRaaa...

(Abang ipar aku,kak long aku,anak buah and my lovely MoM!!)

(hok ni 4 gegerl...3 SiS + my MoM)

(aku+My mOm+ my belover pak su and mak tih)


Ha sekarang ni...jangan terkejut...jangan terbeliak biji mata k..ni la aktiviti kami kalau dah dapat CAMERA..huhu..gegiler kami will started NoW!!!....(^_^)



(Dalam mata Ada orang la!!huhuh)


ni la saje foto2 aku sekeluarga gegilerr and cecomel kekiutt cecantek hehensom dipagi rayaa....hopefully kenangan dipagi raya ni..dapat lagi kami kecapi bersama Tahun2 mendatang...amin..jika diizin allah....insyaallaahh~~~

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLFitRi...MaaF ZaHiR & BaTiN!!!









4 comments:

  1. huhuh...bese lee..MERdEKA raYa LA katakan!!HUHUH

    ReplyDelete
  2. k pe ribena..klass ko jah!!!hahahah...ni tnde ye kami..
    hapy fmily da!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...